Teamtøj

Oprettet: Onsdag, 01. november 2017

 

 

 Front   Side

 

Vi kan nu løfte sløret for teamtøjet til de kommende 3 sæsoner! Tøjudvalget har siden generalforsamlingen arbejdet godt for at skaffe os det bedste tøj og den bedste aftale. I kraft af gode sponsorer, kan vi igen tilbyde tøjet til super gode priser. Valget er faldet på Castelli, som kvalitetprismæssigt er cykeltøj fra allerøverste hylde. Der er valgt 3 dele til en grundpakke, hvortil klubben yder tilskud. Det er vigtigt at bemærke, at grunpakken ikke indeholder bukser. Vi har lyttet til de mange forskellige præferencer, og erkendt at den bedste løsning er, at man vælger sin egen foretrukne SORTE buks til teamdragten.

 

Vores grundpakke kommer til at bestå af følgende:

  • Jersey m. kort ærme og gennemgående lynlås (herre- og damemodel: Maratona) 
  • Vindvest (Model: Pro Light)
  • Jakke (herre- og damemodel: Perfetto)

Pakken sælges til en medlemspris på kr. 1.500,- ved bestilling senest 1. december.

Skal du have teamtøj til 2018, er det nu det skal bestilles. 

Som supplement til ovenstående får vi vores egen webshop hos Castelli med mulighed for at købe bl.a. bukser, vinterjakker, løse ærmer/ben, handsker mv. Der udsendes login hertil, så snart det er klart.

 

Prøveaften tirsdag d. 14. november 17.00 - 20.00

Vi har fået leverandøren til at stille op til en prøveaften, hvor modeller og størrelser kan prøves. Her kan man få den bedste rådgivning til valg af størrelser, og vi opfordrer til at man benytter den mulighed. Klubben køber ikke et større lager hjem, så man kan bytte til andre størrelser.

 

Prøveaftenen holdes i Kegleklubben, hvor der er gode omklædningsfasciliteter. Der vil være kaffe, the og alm. hygge samtidig smile

 

Wednesday the 24th - Custom text here
© 2012 Team Saaby Cykler - Hosted by Kazi Networks - Kontakt Webmaster